Онлайн-конкурс «Що ти знаєш про Львівщину?» - «Що ти знаєш про Крим?»

Онлайн-конкурс «Що ти знаєш про Львівщину?» - «Що ти знаєш про Крим?» оголошується з метою сприяння культурному обміну між представниками Львівщини та Криму, поглиблення знань про історичне надбання регіонів, ефективного використання інформаційних технологій бібліотечною спільнотою та друзями бібліотек.

Конкурс проводиться програмою «Бібліоміст»Львівською обласною бібліотекою для дітей та Кримським республіканським закладом Універсальна наукова бібліотека ім. І.Я.Франка у рамках меморандуму про співробітництво "Бібліоміст-Львівщина" між Львівською обласною державною адміністрацією та Львівською міською радою і Програмою "Глобальні бібліотеки "Бібліоміст-Україна" і меморандуму про співробітництво "Бібліоміст-Крим" між Міністерством культури Автономної Республіки Крим та Програмою "Глобальні бібліотеки "Бібліоміст-Україна".

Конкурс проводиться на блозі програми «Бібліоміст» «Бібліотечний автобан».

1. До участі в конкурсі запрошуються мешканці Львівщини та Криму. Очікується, що бібліотекарі, користувачі бібліотек і майбутні користувачі з Криму відповідатимуть на питання про Львівщину і навпаки, представники Львівщини відповідатимуть на питання про Крим.    

2. Журі конкурсу обере переможців і вручить призи від програми «Бібліоміст».

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся до Ганни Тараненко: тел. (044)5370604, ел.адреса - [email protected].

Конкурс триває до 14 травня 2012.

Отже, ти думаєш, що все знаєш про Львівщину/Крим?