Найкращі книгонавти у нашій бібліотеці!

Найкращі книгонавти у нашій бібліотеці!

А знаєте, що вчора у нашій бібліотеці побували най-най-найкращі книгонавти України? З усіх областей України прибули на Дитячий форум переможці конкурсу "Найкращий читач України", які вирушили у подорож до Книжкової туманності і, звичайно ж, не могли оминути планету "Бібліотека Левеня". Саме в нашій бібліотеці відбувся брейнштормінг "Як зробити, щоб люди читали?"

Разом з досвідченими читачами над цим дуже важливим питанням розмірковували письменниці Мар’яна Савка, Наталка Малетич , Анастасія Левкович і Юлія Лящинська. Це був справжній ярмарок лайфхаків і свято бібліотекарів! Грамотні, начитані діти, прекрасна, багата мова, переконливі аргументи - ось що читання робить з людьми! А головне - бачення світу, в якому читають! Діти щедро поділились з нами своїми ідеями, тільки бери - і втілюй у життя!

Отож, дорогі дорослі, ви так багато говорите про те, що діти не читають, в бібліотеки ніхто не ходить і т.ін. Запрошуємо - завітайте до бібліотеки - для вас тут залишили послання на тему: "Як зробити, щоб люди читали?"