Нагорода від дітей – «Видавництву Старого Лева»

У 2003 році, у день свята Святого Миколая, Львівська обласна бібліотека для дітей започаткувала нову традицію: вручення почесної медалі-відзнаку «Великий приятель маленьких читачів» тим людям, які зробили вагомий внесок у розвиток дитячої книги і дитячого читання, та були справжнім другом не тільки дітям, але й самій бібліотеці.

Кавалерами медалі-відзнаки у різні роки ставали Лідія Лемик, Ігор Калинець, Микола Петренко, Іван Малкович, Марія Людкевич, Олександра Коваль, телепередача Львівського телебачення «Хатка Левенятка», Оксана Думанська…

Цього року володарем найвищої нагороди від дітей стало «Видавництво Старого Лева». З рук директора бібліотеки Лариси Лугової медаль «Великий приятель маленьких читачів» отримала головний редактор цього видавництва Маряна Савка.

Цікаво, що нагородження відбулося майже у день народження «Видавництва Старого Лева», яке 13 грудня відсвяткувало своє 11-річчя. А перед урочистим моментом вручення медалі ведуча дійства Юлія Соколова з учнями 5-А класу СЗШ № 8 провела ігрову програму, в якій перевірялися знання юних читачів про книги, які вийшли у цьому видавництві.

Представники «Видавництва Старого Лева» прийшли з подарунком – книгою «Казки Старого Лева», у якій залишили свої автографи учні 5-А класу СЗШ № 8, аби через багато років, коли уже їхні діти прийдуть до бібліотеки, вони могли похвалитися своїми автографами і тим, що були учасниками непересічної події – нагородження «Видавництва Старого Лева» найпочеснішою медаллю від маленьких читачів.

Захоплююча гра за книжками «Видавництва Старого Лева»Директор бібліотеки Лариса Лугова вручає медаль Мар’яні СавціМар’яна Савка з медаллюАвтографи юних читачів у книзі від Мар’яни Савки «Казки Старого Лева»Фото на згадку