"Мереживо думок" Наталії Калиновської

Коли менеджер, інженер-будівельник і викладач Львівської політехніки в одній особі раптом набуває ще однієї іпостасі й починає писати вірші, це говорить про багатогранність і неординарність натури цієї людини. Саме така лірично-поетично-логічна письменниця завітала до нас 24 жовтня на творчу зустріч з читачами у рамках Свята української книжки. Звати цю поетесу Наталія Калиновська.

Крім того, що пані Наталя багатогранна у своїй професійній діяльності, така ж багатогранна і її творчість. Тут і кохання, і посвяти родичам та видатним людям - письменникам, композиторам, співакам, - і патріотичні вірші, і поезії, присвячені рідному Львову...

Цікаво, що писати вірші Наталія Калиновська почала лише три роки тому, але уже має у своєму творчому доробку сім поетичних збірок і до друку готуються ще три. Напевно, поетина натура, яка "спала" у ній до пори до часу, нарешті вирішила вибухнути вулканом творчості і сказати усе, що накопичувалося, зберігалося у пам'яті й душі та нарешті знайшло вихід у віршованих рядках.

Послухати чудову поезію, поспілкуватися з творчою особистістю й розпитати її про таємниці натхнення прийшли не лише старшокласники гімназії "Галицької" і студенти Львівського коледжу культури та мистецтв, але й друзі, знайомі, колеги по перу з Української асоціації письменників Західного регіону, членом якої віднедавна є Наталія Калиновська.

Неформальне спілкування продовжувалося і після цікавої, емоційної, насиченої гарними віршами і щирими зізнаннями зустрічі.