Лауреати літературної премії «Великий Їжак» в гостях у наших читачів

23 травня до нашої бібліотеки завітали дитячі письменники з Києва Оксана Кротюк і Григорій Фалькович на чолі з головним редактором «Видавництва Старого Лева» і по сумісництву теж письменницею Маряною Савкоюспівзасновником літературної премії «Великий Їжак». Зустріч відбулася у рамках проекту «Від великого до малого».

Діти – учні 4-го класу середньої школи № 8 - залюбки спілкувалися з письменниками, які, виявляється, дуже на них схожі, тільки вони великі. Але пишуть для дітей і про дітей, тому у найменших читачів вони користуються неабиякою популярністю і любовю. Маряна Савка представила гостей з Києва Оксану Кротюк і Григорія Фальковича, які потім читали свої твори і жваво спілкувалися з допитливими шанувальниками їхньої творчості. Троє найактивніших читачів отримали відкритки з автографами письменників. Проте ніхто не залишився без подарунків – на згадку про зустріч присутні отримали календарики від нашої бібліотеки, сфотографувалися з київськими письменниками і, найголовніше, отримали заряд позитивної енергії і бажання прийти до бібліотеки, аби почитати нові книги улюблених авторів.

Юлія Соколова презентує книги наших гостейЮлія Соколова презентує книги наших гостейКниги Оксани Кротюк і Григорія ФальковичаНаші читачі уважно слухають гостей з Києва…і відповідають на їхні запитання…і відповідають на їхні запитанняГригорій Фалькович, Оксана Кротюк, Мар’яна СавкаМар’яна Савка розповідає про «Великого Їжака»Гості з Києва Григорій Фалькович і Оксана КротюкЗ маленькими читачами спілкується Оксана КротюкЗ маленькими читачами спілкується Оксана КротюкГригорій Фалькович знайомить зі своїми казковими героямиГригорій Фалькович знайомить зі своїми казковими героямиГригорій Фалькович знайомить зі своїми казковими героямиГригорій Фалькович і Юлія Соколова представляють призи для найактивніших читачівПисьменники і юні шанувальники їхньої творчості, які були визнані найактивнішими у спілкуванніФото на згадку про зустрічФото на згадку про зустріч