Грандіозний шанс для старшокласників

Грандіозний шанс для старшокласників

12 грудня о 12:30 год. запрошуємо школярів 9-11 класів покодити разом із досвідченими програмістами Lviv IT School!

Не пропустіть The Hour of Code 2015, адже інформаційні технології - це те, чим зараз займається планета, це наше теперішнє і майбутнє. Напевно, не за горами той час, коли кожен з нас, так само, як вчився писати і читати, навчиться і програмувати. Вже сьогодні, у світі, у найрозвиненіших країнах, таких як Естонія, Фінляндія, Великобританія дітей вчать програмувати у молодшій школі.

Реєстрація на участь у «Годині коду» обов’язкова. Анкета учасника за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/1RGREbmxM_BDDiu5tU6nuyuys_5_5rMFgfpYSmBAKpKQ/viewform

Не зволікайте!
Кількість місць обмежена!

Окрім того, щодня з 7 по 13 грудня з 16.00 по 17.00 в Інтернет-центрі нашої бібліотеки відбуватимуться Години Коду для всіх охочих віком від 4 до 104.

Година Коду є глобальним заходом, який залучає десятки мільйонів учасників у більш ніж 180 країнах світу, що проводиться громадською неприбутковою організацією Code.org, яка має на меті поширення інформатики у школах, а також залучення більшої кількості жінок та національних меншин до цієї галузі. Вони зібрали безпрецедентну коаліцію партнерів для проведення Години коду — включно із Microsoft, Apple, Amazon, Boys and Girls Clubs of America та College Board.