Форум видавців: день другий

Форум видавців: день другий

От і другий день роботи Форуму видавців перегорнув сторінку. Цього дня, 16 вересня, наша бібліотека знову приймала надзвичайно цікавих письменників та видавців.

Шанувальники пригодницько-фантастичного жанру мали нагоду зустрітися з творцями першої книги із серії "Кулінарна казка" Петром Мельником та Федором Лагно. 

"Дивовижна подорож Соні та Асі до Скандинавії" - це захоплююча розповідь про пригоди дівчинки Софійки та її кішки Асі, разом з якими читачі дізнаються про кулінарні секрети різних країн світу та цікаві історичні події.

Незвична презентація за мультиплікаційним серіалом "Моя країна - Україна" зібрала любителів малювати.

 Разом із нашою гостею Ланою Ра дітлахи малювали велику карту України, пройшовшись містами, якими мандрував у своєму путівнику кіт.

Представники тернопільського видавництва "Підручники і посібники" презентувала свою книжку Лесі Вознюк "1500 загадок". 

Тут діти мали змогу проявити свою кмітливість, розгадуючи цікаві, а інколи досить складні загадки.

Книжку Марджорі Вільямс "Вельветовий кролик" презентувало видавництво "Час майстрів".

Письменниця Оксана Радушинська завітала до наших читачів, аби розповісти про свою нову книгу "Коли сонце було стозрячим. Амулет волхва".

Авторка захоплюючтих фентезійних пригод, переможниця конкурсу "Коронація слова" пересувається в інвалідному візку, але це не заважає їй писати цікаві книги і вести активне повноцінне життя. Спілкування з нею було жвавим і змістовним.

Про те, як втілити свою мрію і створити власне видавництво говорили творці нового незалежного видавництва "Круговерть" - брат і сестра Тарас Шило та Марія Магура.

Вони розповіли про те, як їм вдалося втілити свою мрію і стати видавцями, які труднощі зустрілися на шляху і як вони ці труднощі долали. Присутніх цікавило, чи багато коштів потрібно, аби започаткувати власне видавництво, які книги планують видавати в майбутньому та що, крім фінансів, потрібно для створення видавництва. 

Тарас і Марія переконані - не потрібно нічого боятися, а просто іти до своєї мрії.