Бібліотеку заполонили... сніговики

Бібліотеку заполонили... сніговики

Дуже сніжно й атмосферно було сьогодні у нашій бібліотеці, і наче сама природа сприяла сімейному святу "День Сніговика", адже сніг за вікном падав так святково й романтично! Морозна зимова погода не завадила нашим читачам, які прийшли хто з мамою, хто з татком, а хто з бабусею, зібратися в затишному читальному залі відділу обслуговування дошкільників та учнів 1 - 4 класів, 

аби поринути у справжню зимову казку з читанням книжки про Сніговика, з мультимедійною розповіддю про історію сніговика і снігової баби, рухливими іграми, та іншими розвагами.

Але про все по порядку. Ще перед початком організатори і учасники свята спілкувалися із журналістами, розповідаючи про ідею і втілення "Дня Сніговика" у бібліотеці і про те, хто, коли і як ліпив чи виготовляв свого сніговика на фотоконкурс "Парад сніговиків". 

Коли ж у залі згасло світло й замиготіли-забігали-закружляли різнокольорові вогники, маленькі читачі у захваті ахнули і поринули у казку про сніговика, яку читала бібліотекар Ірина. 

Про історію сніговика і снігової баби розповіла бібліотекар Христина,

 після чого усі змагалися у влучності попадання паперових "сніжок" у снігову бабу з двома отворами.

 У ролі "снайперів" себе спробували навіть мамусі, татусі і бабусі.

 А ще з'ясувалося, що усі наші маленькі учасники свята знають якщо не віршик, то пісню про сніговика чи про зиму. 

Звучала навіть колядка польською мовою. 

Потім були підведені підсумки фотоконкурсу "Парад сніговиків" (присутні учасники отримали подарунки), 

веселі танці в колі 

і майстер-клас із виготовлення листівки зі сніговиком. 

 Усі посвяткували як годиться, не задоволених чи засмучених не було. А разом з нами й нашими читачами тішився своєму святу виготовлений з одноразових пластикових стаканчиків сніговик, який стоїть на варті біля ялинки. І, звісно, яке ж свято без колективної фотографії?! 

Із зимою вас, друзі! З Днем Сніговика! І з прийдешнім Старим Новим роком!