Азія зблизька

Азія зблизька

Сьогодні у гості до наших читачів завітали незвичайні й особливі гості - стажери, які навчаються у Львові, а народилися і проживають у різних куточках світу - у Китаї, Єгипті, Індонезії... 

Цих молодих людей зібрала разом організація AIESEC - міжнародна молодіжна організація, що об'єднує активну молодь зі 126 країн світу, і яка надає можливість здобувати професійний та персональний досвід для того, щоб молоді люди могли робити позитивні зміни у тій сфері, у якій хочуть розвиватися.

Під час Години пізнань і відкриттів "Маленькі подорожі великим Китаєм, Єгиптом та Індонезією" наші читачі - учні гімназії "Галицької" - з інтересом слухали розповіді-презентації молодих людей Санні, Ахмеда та Аріфа про їхні країни. 

Цікаво, що наші гості говорили англійською мовою, але перекладати на українську не було потреби - школярі їх прекрасно розуміли.

Після такого цікавого й змістовного спілкування у багатьох із присутніх з'явилася мрія - відвідати ці країни і на власні очі побачити ті пам'ятки культури та архітектури, про які розповідали молоді люди. Хто зна, можливо, незабаром ця мрія для них стане реальністю... А ми сьогодні трішки наблизили до наших читачів Китай, Єгипет та Індонезію - нехай наразі тільки віртуально, але молоді люди, які представляли ці країни, були цілком реальними...