Запрошуємо в Інтернет-центр на нові та свіжі книги!

Ви готові зробити крок вперед у своїй практиці веб-програмування і перейти від верстки в HTML і CSS до створення повноцінних динамічних сторінок? Тоді прийшов час познайомитися з самою "гарячою" мовою програмування - JavaScript! Допоможе вам в цьому книга Майкла Моррисона "Изучаем Java Script"
Не лякайтеся, навіть якщо раніше ви не написали жодного рядка коду, - завдяки унікальному формату подачі матеріалу ця книга з легкістю проведе вас по всьому шляху навчання: від написання найпростішого java-скрипта до створення складних веб-проектів, які будуть працювати у всіх сучасних браузерах.
Особливістю даного видання є унікальний спосіб подачі матеріалу, що виділяє серію "Head First" видавництва O'Reilly в ряді безлічі нудних книг, присвячених програмуванню.
У світі постійно хтось стикається з такими ж проблемами програмування, які виникають і у вас. Багато розробники вирішують абсолютно ідентичні завдання і знаходять схожі рішення. Якщо ви не хочете винаходити велосипед, використовуйте готові шаблони (патерни) проектування , роботі з якими присвячена книга Эрика та Элизабет Фримен "Паттерны проектирования".
А також  для усіх, хто прагне почати користуватись комп'ютером іпотребує допомоги простий та змістовний самовчитель Майхрич Я.І "Ваш учитель роботи на комп'ютері"