ХХІІ Форум видавців у нашій бібліотеці: день другий

ХХІІ Форум видавців у нашій бібліотеці: день другий

Форум видавців у Львові перетнув екватор. Сьогодні - другий день роботи Форуму, який видався надзвичайно плідним і насиченим, особливо для наших бібліотекарів, читачів і, звісно, гостей - видавців і письменників.

Першими сьогодні завітали до нас представники тернопільського видавництва "Підручники і посібники" - Леся Вознюк презентувала книгу для найменших читачів "У світі дивовижної абетки".

Потім нашим гостем був відомий письменник Володимир Рутківський, який презентував свої нові книги, що вийшли у видавництві "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА".

Видавництво "Час Майстрів" презентувало сьогодні дві книги: А. де Сент-Екзюпері "Маленький принц" з ілюстраціями Ганни Сілівончик

 і книгу Тетяни Корнієнко "Недоторка".

Письменниця Наталя Дев'ятко розповіла про свої книги, зокрема - найновішу - "Злато Сонця, синь Води", що вийшла у луцькому видавництві "Твердиня".

"Видавництво Старого Лева" і письменниця Оксана Кротюк не лише презентували книгу "От би мені коника!", але й провели майстер-клас з малювання для першокласників.

Завершив другий день форумського марафону Іван Андрусяк, який презентував книгу - переможця конкурсу "Напиши про мене книгу" Олександри Дорожовець "Старий будинок", що вийшла у його видавництві "Фонтан казок".

Попереду ще два дні  не менш цікавих і насичених подій Форуму видавців у Львові, і ми теж не збавляємо обертів, а чекаємо нових гостей.