«Вони родом з бібліотеки»

Під такою назвою у нашій бібліотеці започатковано цикл зустрічей з цікавими людьми. Першою завітала в гості до читачів письменниця, журналістка, керівник літературної студії «На горищі» Оксана Кришталева (Копак).

Ведуча заходу Юлія Соколова розповіла про гостю, а заввідділом обслуговування учнів 5-9 класів Надія Лавринів доповнила портрет пані Оксани, поділившись спогадами про ті часи, коли у нашу бібліотеку прийшла п’ятикласниця, яка писала вірші і дуже любила читати.

Оксана Кришталева розповіла присутнім – учням 4-х класів музичної школи-інтернату ім. С. Крушельницької - про свої захоплення (вона не лише пише вірші, але й прекрасно вишиває), показавши вишивки, зроблені власними руками, а також сказала, що у неї ніколи не було, нема і, напевно, не буде мобільного телефону. Діти підхопили цю тему, дехто навіть висловив думку багатьох вчених про те, що мобільні телефони і комп’ютери мають негативний вплив на здоров’я людини – як фізичне, так і психічне. Ще багато цікавих тем знайшлося для обговорення з цікавою гостею і самобутньою поетесою.

На завершення зустрічі Юлія Соколова висловила побажання, щоб через років 10-15 про кожного із присутніх учнів можна було сказати: «Вони родом з бібліотеки».