"Великий приятель маленьких читачів" - видавництво "Урбіно"

"Великий приятель маленьких читачів" - видавництво "Урбіно"

10 років поспіль у грудні в нашій бібліотеці відбувається нагородження Почесною нагородою - медаллю-відзнакою "Великий приятель маленьких читачів" людей, які зробили великий вклад у популяризацію дитячого читання, дитячої книги і були вірними друзями не лише дітей, але й бібліотеки.

Цього року Почесною нагородою відзначено видавництво "Урбіно" в особі його головного редактора Божени Антоняк. Проте, перш ніж перейти до урочистої миті нагородження, бібліотекар Валентина Шевченко провела цікаву й змістовну презентацію книг, які вийшли у цьому видавництві, розповіла про авторів, які були в гостях у нашій бібліотеці, а також пригостила усіх присутніх шоколадом із чилі, перцем та іншими спеціями.

Наша гостя Божена Антоняк завітала не з порожніми руками - вона принесла із собою нову - уже третю - книгу із серії книг про Енн - "Енн з Острова Принца Едварда" Люсі-Мод Монтгомері та "Шоколад із чилі" Йоанни Ягелло.

Коли настала урочиста мить нагородження, пані Божена була приємно вражена таким високим визнанням роботи її видавництва.  

Отримавши нагороду з рук директора нашої бібліотеки Лариси Лугової, вона подякувала і сказала: "Насправді, видавництва без бібліотек не мають сенсу..."

Отож, наша бібліотека поповнилася новими цікавими книжками, а у Львові побільшало володарів Почесної нагороди - медалі-відзнаки "Великий приятель маленьких читачів".

 

Валентина Шевченко презентує книги видавництваЛариса Лугова нагороджує Божену Антоняк Почесною медаллю-відзнакоюБожена Антоняк і видавництво «Урбіно» - кавалери медалі-відзнаки «Великий приятель маленьких читачів»