Святкуємо разом

Невдовзі, 9 липня 2014 року, відзначатиме свій 75-й день народження  відомий поет, письменник, громадський діяч, лауреат Державної премії ім. Т. Г. Шевченка, ім. В. Стуса та ім. І. Франка, почесний громадянин Львова, меценат, щирий друг бібліотеки й наших читачів – Ігор Миронович Калинець.

Світ визнав Ігоря Калинця одним з кращих поетів нашого часу. Його вірші перекладають різними мовами, а наші маленькі читачі із задоволенням читають його «Казки зі Львова» та «Казки для Дзвінки». Тому, ще в грудні 2004 року, пан Ігор був нагороджений Почесною «медаллю» нашої книгозбірні «Великий приятель маленьких читачів», якою відзначаються люди, що внесли вагомий внесок в розвиток дитячої книги й дитячого читання. Гордимося тим, що  маємо такого Друга і Читача. Тож щиро вітаємо Вас, шановний пане Ігорю, з вашим ювілеєм!

Ми цінуємо Вас, пишаємось Вами, зичимо здоров’я, оптимізму, щастя і благополуччя. Нехай збуваються всі Ваші мрії і Господь допомагає у здійсненні того доброго наміру в житті, над яким Ви працюєте, а саме - видати додатковий том спогадів присвячений дружині Ірині Калинець!

Многая літа!

В свою чергу, до дня народження поета Львівська обласна бібліотека для дітей дарує всім читачам і шанувальникам поетичного слова письменника бібліографічний покажчик матеріалів «Слово про поета. Дитяча література: Львівський альбом», який охоплює період з 1966 по 2014 рр.