Потрійна презентація

відбулася у Львівській обласній бібліотеці для дітей на черговому засіданнілітературної студії «Джерельце», що діє тут уже 24 роки.

Свої перші поетичні збірки презентували випускники студії ВолодимирБиньо, Роксолана Савчин та Ірина Бандурович. До слова, Володимир та Іринанещодавно стали членами Національної спілки письменників України.

«У хмарах та глечиках» - збірка поезій Володимира Биньо, яка вийшлау видавництві «Сполом». Це філософська, громадянська й інтимна лірикапро земне і небесне, миттєве і вічне. Цікава образність й метафоричністьавтора спонукає до психологічних роздумів над сенсом життя і найтоншимипорухами душі. Це подорож у ті краї, де «тисячі літ засинають тигри/ І мріютьпрокинутися бджолою», де «тигр не кусає двічі»…

Юна поетеса Ірина Бандурович свою збірку назвала «Зліпок янгола». Книжка об’єднує львівські пастелі пережитого і уявленого, очікуваного іпримарного. «Янгольські крила не пахнуть ні воском, ні ладаном», - запевняєпоетеса.

Збірка Роксолани Савчин «Вірshe» - це спроба осмислити тендітні гранінашого життя крізь призму вражень, емоцій, настроїв і почуттів.

Усіх молодих поетів об’єднує бажання знайти свій шлях у цьому житті йне загубитися на широких стежинах творчості.

На фото: Володимир Биньо, Ірина Бандурович і Роксолана Савчин з юними шанувальниками своєї творчості Миколою Рудиком і Олею Попко.