Підсумки онлайн-конкурсу «Що ти знаєш про Львівщину?» - «Що ти знаєш про Крим?»

Підведені підсумки онлайн-конкурсу «Що ти знаєш про Львівщину?» - «Що ти знаєш про Крим?» що був оголошений з метою сприяння культурному обміну між представниками Львівщини та Криму, поглиблення знань про історичне надбання регіонів, ефективного використання інформаційних технологій бібліотечною спільнотою та друзями бібліотек.

Конкурс проводився програмою «Бібліоміст», Львівською обласною бібліотекою для дітей та Кримським республіканським закладом Універсальна наукова бібліотека ім. І.Я.Франка у рамках меморандуму про співробітництво "Бібліоміст-Львівщина" між Львівською обласною державною адміністрацією та Львівською міською радою і Програмою "Глобальні бібліотеки "Бібліоміст-Україна" і меморандуму про співробітництво "Бібліоміст-Крим" між Міністерством культури Автономної Республіки Крим та Програмою "Глобальні бібліотеки "Бібліоміст-Україна".

До участі в конкурсі були запрошені мешканці Львівщини та Криму. Очікувалось, що бібліотекарі, користувачі бібліотек і майбутні користувачі з Криму відповідатимуть на питання про Львівщину і навпаки, представники Львівщини відповідатимуть на питання про Крим.   

Щиро вітаємо переможців!

Республіка Крим

1 місце – Таркіна Тамара Володимирівна, пенсіонерка
2 місце – Капінос Ірина Василівна, бібліотекар УНБ ім. І.Франка,  м. Симферополь
3 місце -  Боева Есма Андріївна, Таврійський національний університет

Львівщина

1 місце – Тарадай Ольга Іванівна, бібліотекар 1 категорії, Червоноградсько ЦМБ для дорослих
2 місце -  Лавринів Григорій Петрович, заступник директора Львівського державного училища культури і мистецтв.
3 місце  - Полянська Галина Михайлівна, бібліотекар 2 категорії Червоноградської ЦМБ для дорослих