Перший місяць життя... Який він?

Ми продовжуємо цикл психоедукаціних семінарів для майбутніх мам, який розпочали у квітні. У читальному залі відділу дошкільників та учнів 1 - 4 класів відбувся другий тренінг для вагітних. Цього разу говорили про перший місяць життя мами й малюка після народження.

Психолог Юлія Стадницька розповіла молодим жінкам про страхи, проблеми і труднощі цього періоду, а також про шляхи їх подолання. Матусі з досвідом - Оксана Свистонюк і Ніна Воротнікова-Чулинда - включалися у розмову й давали свої поради. До слова, вони є нашими добрими друзями, а їхні дітки - активними читачами нашої бібліотеки. Одяг для вагітних та немовлят від інтернет-магазину "Мама Сяна" є зручним, красивим, модним і функціональним, а практичні поради Ніни й заняття плаванням з малюками у її клубі "Аквадіти" допомагають бути здоровими й життєрадісними як батькам, так і їхнім діткам. Ну і куди ж без красивих й цікавих дерев'яних іграшок від ще одного нашого друга - Петра Васяновича, адже бавитися люблять усі малята! 

Список рекомендованої літератури на дану тематику у нашому спеціальному буклеті "Що варто знати молодим батькам", а також теоретичні й практичні поради від нашого партнера - журналу "Мамин клуб", які отримали у подарунок усі присутні, допомагають вчасно знайти потрібну інформацію й отримати відповіді на запитання, які хвилюють майбутніх батьків і тих, хто уже відчув радість материнства. І де ще можна так цікаво й змістовно поспілкуватися, як не у бібліотеці?!

Бесіду на тему «Перший місяць з дитиною. Як адаптуватись?» проводить психолог Юлія СтадницькаОксана СвистонюкНіна Воротнікова-ЧулиндаДерев’яні іграшки від нашого друга Петра Васяновича зручні, цікаві, екологічно чистіДерев’яні іграшки від нашого друга Петра Васяновича зручні, цікаві, екологічно чистіБуклет бібліотеки «Що треба знати молодим батькам» і журнал від нашого партнера «Мамин клуб» - корисні й пізнавальні подарунки для усіх майбутніх мам