Новий конкурс «Граней-Т» «Станьте казкарем для свого малюка»

Видаництво «Грані-Т» запускає новий мережевий конкурс для батьків – «Станьте казкарем для свого малюка». Із 27 лютого до 11 березня всі охочі мами і тата зможуть розмістити на сторінці видавництва у мережі facebook терапевтичну казочку для свого малюка, яка допоможе дитині побороти її страхи. Переможець конкурсу визначатиметься за кількістю лайків і отримає в подарунок сертифікат на придбання книжок «Граней-Т».

Щодня в кожній родині відбуваються неймовірні події, ведуться особливі розмови. Всі вони унікальні – відбувшись один раз, можуть ніколи більше не повторитися…

Лише раз буває святкування, скажімо, третього дня народження дитини; перший усвідомлений захват від першого снігу, а чи перший похід у дитячий садочок. Навіть щоденне ранкове прокидання перетворюється на захоплюючу пригоду з подоланням перешкод і розгадуванням загадок, – та все, ясна річ, завершується великою перемогою, спільною для всієї родини: мами, тата, бабусі, дідуся і малюка.

Відтак у кожній родині є комірка сюжетів – теплих, запашних, смачних, навіть заплутаних, а деякі – і з гірчинкою. Вони мовби принишкли й чекають нагоди ще раз вигулькнути на світ.

Свою родинну комірку сюжетів можна зробити важливою і корисною для найдорожчого у світі – для свого ж малюка.

Про дитячі страхи

Чимало дітей мають страхи. Іноді вони здаються кумедними, і тому їх важко зрозуміти дорослому, – але всі вони впливають на формування індивідуальності дитини. Пропонуємо Вам написати казочку, яка б допомогла Вашій дитині побороти їх.

Як писати казку?

1. Визначне, який саме страх у житті Вашої дитини Ви хочете подолати і звернути на це її увагу.
2. Згадайте, яким чином дитина виявляє свої страхи, запишіть приклади (щоб потім використати їх у казці).
3. Проаналізуйте можливі наслідки такої проблеми. 
4. Тепер уже можна складати казочку. Герой має бути однакової статі з дитиною, для якої пишеться казка, мати схожу поведінку, але бажано – з іншим ім’ям (щоб не викликати спротив у дитини). Ім’я або прізвисько персонажа має бути веселим і кумедним, адже гумор позитивно налаштує дитину. 
5. На початку казки розкажіть про те, що герой був щасливим, доки не почав боятися певних речей. 
6. Для казок властиві повтори (наприклад, щось відбувається тричі) – так дитина краще засвоїть та запам’ятає казку. Опишіть у своїй казці, яким чином герой проявляє свої страхи (наприклад, у трьох різних ситуаціях). 
7. Введіть у казку персонажа на кшталт мудрого вчителя, поважного старця чи доброго чарівника, який підкаже дитині, як поводитися, щоб подолати свої страхи (або придумайте інший, власний художній спосіб пояснити дитині, як можна ці страхи подолати). 
8. Змалюйте, яким чином дитина починає усвідомлювати ситуацію, змінюється і стає ще щасливішою, аніж була на початку історії.

Як взяти участь у конкурсі?

Розмістіть Вашу казку на стіні фан-сторінки «Граней-Т». Напишіть, для кого Ви її створили та як вона вплинула на дитину. Обсяг казки не повинен перевищувати 3000 друкованих знаків.

Як буде визначатися переможець?

Переможець визначається за кількістю «лайків» (1 «лайк» – 1 бал) та коментарів (3 бали – коментар є змістовним із розгорнуто розкритою думкою; коментарі на кшталт «вітаю», «гарно», «дуже чудово» зараховуються як 1 бал) за принципом абсолютної більшості.

Нагородження переможця

Переможець конкурсу отримує у подарунок сертифікат на 200 гривень для придбання книг «Граней-Т» для дітей у магазині «Ексітон» (якщо Ваш вибір перевищуватиме суму виграшу, різницю необхідно буде оплатити самостійно), доставка книг безкоштовна.

Конкурс триває з 27 лютого до 11 березня

Джерело http://www.grani-t.com.ua/ukr/news/1407/