Кішка у чоботях на відкритті Всеукраїнського тижня дитячого читання

Ну от, Всеукраїнський тиждень дитячого читання у нашій бібліотеці урочисто відкрито! Театралізованим дійством «Пригоди кішки у чоботях у бібліотеці» ми розпочали цикл заходів, присвячених дитячому читанню.

На урочисте відкриття до нас завітали учні 6-х класів львівських шкіл, які стали учасниками цікавої програми – з вікторинами, театралізованими уривками з популярних казок, оглядом книжок…

Ведучими свята були Бібліотекарка (Людмила Пуляєва) і Кішка у чоботях (Юлія Соколова), а Валентина Шевченко проводила вікторини з учнями і огляд книжок видавництва А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА.

Юні актори творчої майстерні розіграли сценки з казок «Білосніжка та семеро гномів», «Лисиця і Журавель», «Попелюшка» та «От який роззява».

За активну участь у святі і правильні відповіді на запитання вікторини наші читачі отримали подарунки – цікавий і змістовний журнал «Колосок».

Усі залишилися задоволеними – і юні актори, і глядачі, і бібліотекарі. Попереду – тиждень цікавих пригод, сюрпризів і зустрічей у бібліотеці, адже Тиждень дитячого читання лише розпочався!

Ведучі свята Людмила Пуляєва і Юлія СоколоваВалентина Шевченко проводить вікторини і огляд книжокВалентина Шевченко проводить вікторини і огляд книжокУривки з казок «Білосніжка та семеро гномів», «Лисиця і Журавель», «Ось такий роззява», «Попелюшка» у виконанні юних акторів з «Чарівної скриньки»Уривки з казок «Білосніжка та семеро гномів», «Лисиця і Журавель», «Ось такий роззява», «Попелюшка» у виконанні юних акторів з «Чарівної скриньки»Уривки з казок «Білосніжка та семеро гномів», «Лисиця і Журавель», «Ось такий роззява», «Попелюшка» у виконанні юних акторів з «Чарівної скриньки»Уривки з казок «Білосніжка та семеро гномів», «Лисиця і Журавель», «Ось такий роззява», «Попелюшка» у виконанні юних акторів з «Чарівної скриньки»«Колосок» - цікавий журнал для цікавих читачів