Бібліотекарі з усієї України у нашій бібліотеці

Бібліотекарі з усієї України у нашій бібліотеці

Впродовж тижня бібліотекарі з усіх куточків України знайомляться з нашим прекрасним містом і, звісно, з бібліотеками Львова та області. Запоріжжя, Кіровоград, Полтава, Одеса, Харків, Краматорськ, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Ніжин - далеко не повний перелік міст, звідки приїхали наші гості. Цей візит став можливим завдяки програмі професійних навчальних поїздок по вивченню досвіду провідних бібліотек України, зініційованої Бібліомостом.

Бібліотекарі, які перемогли у цій програмі, уже ознайомилися з нашим містом, роботою дитячих і дорослих бібліотек міста, побували у Жовкві та Львівському оперному театрі і навіть мали змогу подивитися на великому екрані фінал футбольної Ліги Європи за участі нашої команди "Дніпро".

І от нарешті група із понад двох десятків бібліотекарів завітала й до нашої бібліотеки. Екскурсія бібліотекою, презентація роботи кожного відділу і бібліотеки в цілому, запитання-відповіді і на завершення - "кавова" вікторина до кави з великим тортом, на якому привітно посміхався левчик - емблема нашої бібліотеки.

Кожен отримав невеличкі подарунки від нашої бібліотеки на згадку про цікаве знайомство. Гостям надзвичайно сподобалася атмосфера доброзичливості й гостинності нашої бібліотеки, а ще бібліотекарі не могли не помітити, що читачам тут справді дуже раді і вони почуваються в нас, як удома. 

Та й самі гості з неохотою покидали нашу бібліотеку, бо їх уже чекала наступна екскурсія...