Бібліотека вийшла на ярмарок

Бібліотека вийшла на ярмарок

Минулими вихідними - 15 та 16 серпня - у Парку культури проходило Свято сімейного відпочинку "Дитячий світ", або, як ми звикли його називати, Ярмарок дитячого дозвілля. Звісно, це свято не могло відбутися без нас - дитячих бібліотекарів.

І, як засвідчила велика кількість зацікавлених біля наших столиків, ми прийшли на свято не даремно. Мами, татусі, їхні дітки - зовсім маленькі і трішки старші - залюбки гортали яскраві книги, гралися у рухливі ігри, читали й розгадували вікторини на килимку, купалися у маленькому басейні. 

Дехто запитував, чи можна записатися у нашу бібліотеку прямо тут...

Не міг не прийти поспілкуватися з дітлахами і наш вірний друг письменник Олександр Зімба, який розповідав про свої книги, дарував календарики, зачитував уривки про пригоди Бровка та Мурчика...

Цікаво, що серед відвідувачів було й багато наших читачів, а ті, хто іще не записаний до нашої бібліотеки, обіцяли обов'язково записатися. На сцені співали юні виконавці і гурти, відбувалося дефіле показу мод, а також найменші дітки читали вірші... Різноманітні майстер-класи, ятки з прикрасами та книгами - усього було на різні смаки і вподобання. І серед цього різноманіття наші столики з книгами користувалися чималим успіхом.