Під час «Літературної кави по-львівськи» скуштували… «Смак грибної юшки»

У нашому міні-проекті «Літературна кава по-львівськи» відбулося смачне й змістовне кавування-спілкування, під час якого наші читачі мали змогу відчути (хай навіть лише в уяві) «Смак грибної юшки» «Гліцеринової пані» Оксани Кришталевої (Копак).

Письменниця, журналістка, психолог, літературний редактор, упорядник, наставниця молоді (керівник студії «На горищі») – це далеко не повний перелік фахових зацікавлень нашої гості.

Проте наша розмова «крутилася», в основному, навколо літературної творчості Оксани Кришталевої, яка зачитала уривки з нової казки для дорослих і трохи привідкрила завісу своєї творчої майстерні, зізнавшись, що так званої «творчої кризи», коли не пишеться, насправді боятися не треба, а треба займатися тим, чим на даному етапі хочеться займатись. «Коли перестала писати вірші, взялася за прозу, - розповідала Оксана. – Коли не писатиму прози, видаватиму свої «старі» речі, написані раніше…» А хто вона більше – журналіст, письменниця чи наставниця, Оксана Кришталева й сама не знає. «Хіба можна вранці бути, скажімо, донькою вдома, вдень – подругою серед коліжанок, а ввечері куховаркою на кухні, готуючи вечерю?..»

Словом, спілкування-смакування виявилося цікавим, змістовним, з питаннями-відповідями, а наприкінці – традиційне фото на згадку і можливість придбати книги з автографом автора…

Ведуча міні-проекту Людмила Пуляєва представляє нову книгу Оксани Кришталевої «Смак грибної юшки»Оксана Кришталева розкриває секрети письменницького ремеслаФото на згадку. Студенти педколеджу ЛНУ ім.. І. Франка з Оксаною КришталевоюАвтограф-сесія – справа приємна…