Наша Роза! Наша радість!

Наша Роза! Наша радість!

Ви спитаєте: який він - найкращий читач? Це той, хто перечитав тонну книг? А можливо, він щодня відвідує бібліотеку? А може, це той, який не відходить від бібліотекаря ні на крок та щиро заглядає в очі? Ні, - скажемо ми! Найкращий та найрідніший читач – це той, що росте просто в тебе "на очах"!

Два роки тому народилася наша найменша на той час читачка Розочка, котру мама принесла у слінгу у двотижневому (!!!) віці до нашої бібліотеки.

Роза для нас – особлива читачка! Бібліотекарі «молодшого» відділу добре пам’ятають перший зубчик Рози, початок повзання, та перші маленькі кроки, зроблені саме у бібліотеці! Роза побувала всюди: і у гардеробі, і у відділі обробки, і у методистів…навіть дирекція казала: «Уті –путі» )))

А ще були семінари для вагітних, в яких Роза брала участь, 

різні події, 

акції

Як тут без Рози!

Коли Роза святкувала свій перший день народження (звичайно ж, у бібліотеці), її читацький стаж також дорівнював одному року.

А далі у бібліотекарів і Розочкіної мами – Ніни, яка є інструктором з плавання, народилась ідея зібрати немовлят та їх батьків у бібліотеці. Ніна створила дитячий клуб «Аквадіти», «мокрі» заняття якого відбуваються у басейні, а щоп’ятниці маленькі Іхтіандри вилазять на сушу, щоб відвідати розвиваючі інтерактивні бібліотечні ігри.

Сьогоднішня зустріч «Аквадітей» була особливою: наша Розочка святкувала свій другий день народження! Привітати іменинницю прийшло чимало діток,

а бібліотекарі влаштували для своєї квіточки «День народження у бібліотеці» 

Після вправ зі співами, розвиваючою аеробікою,

захоплюючого малювання манною кашею,

діти з батьками заспівали «Коровай»

та сіли за святковий стіл

Ми приєднуємось до всіх побажань, 

які пролунали сьогодні для Розочки. Рости здоровою, сильною, мудрою на радість та потіху батькам і бібліотекарям! І нехай в тебе, Розочка, все буде в шоколаді!