Захоплюючі мандрівки у часі з Романом Іваничуком

23 грудня у гості до наших читачів в рамках проекту "Літературна кава по-львівськи" завітав відомий письменник, Герой України Роман Іваничук. 

Старшокласники СШ №62, які прийшли на зустріч з видатним українцем і громадянином, уважно слухали захоплюючу розповідь Романа Івановича про письменницьке ремесло, про таємниці історії, про людей, яких він знав і любив... "Дайте мені виговоритися!" - відразу заявив наш гість, випереджуючи багато запитань. І виговорився...

У ході розмови Роман Іваничук презентував свій новий роман "Мандрівки до Аберфайлю", який місяць тому побачив світ у видавництві ""Піраміда" (серія "Приватна колекція"). Про далеке минуле часів князів Святослава та Святополка Окаянного і сьогодення, про безхатьків, які живуть серед нас, і "бомжів", які посідають найвищі посади в державі, про боротьбу за незалежність України, про "армію без держави" - УПА, а також про свій новий роман "Присутність відсутнього", над яким зараз працює, письменник розповідав натхненно і надзвичайно цікаво. 

"Коли на моєму столі не лежить розпочатий чи ще не закінчений твір, я почуваюся незатишно, - зізнався Роман Іваничук. - Це велике щастя - встати вранці, умитися, поснідати і сісти за письмовий стіл. Не знаю, як би жив без цього..."

Після зустрічі письменника обступили вдячні читачі, аби отримати автограф на щойно придбаній новенькій книзі, яку вже ввечері багато хто розпочне читати, аби особисто познайомитися з героями, про яких розповідав автор.

І, звісно, яка творча зустріч може обійтися без фотографії на згадку?

Гість «Літературної кави по-львівськи» - Роман ІваничукСтаршокласники СШ №62 уважно слухають розповідь метра української історичної прозиАфтограф на новенькій книзі – що може бути краще після зустрічі з автором?Фото на згадку