Запрошуємо взяти участь в акції "Наповни портфель школяра" 

Запрошуємо взяти участь в акції

ГО «Спілка багатодітних сімей Львівщини «Щаслива родина» об’єднує понад 600 сімей Львівщини, що виховують троє і більше дітей.

У більшості сімей один з подружжя не працює та доглядає дітей. Витрати на сім’ю часто неспівмірні з заробітками батьків, тому частина сімей потребують допомоги, особливо зараз, в час економічної кризи, спричиненої пандемією коронавірусу.

Спалах коронавірусної інфекції став для родин не лише випробуванням на міцність, а й стимулом згуртуватися, допомагати у скрутний час тим, хто справді цього потребує.

З березня 2020 року ми, спільно з підприємствами області, активно допомагаємо родинам в трьох напрямках:

  • забезпечення засобами захисту ( масками та антисептиками);
  • пошук та передача комп'ютерів родинам для використання їх для дистанційного навчання дітей;
  • забезпечення продуктовими наборами.

До 1 вересня ми проводимо акцію "Наповнимо портфель школяра", так як в сімя’х одночасно навчаються 4 - 5, а то й 6 -7 школярів та студентів, і забезпечити всім необхідним дітей родини просто не мають можливості.

Ми дуже хочемо щоб діти впевнено почувалися і з радістю йшли до школи.

Тому звертаємося до Вас і просимо підтримати акцію підготовки дітей до школи в любий зручний для вас спосіб:

  • закупити шкільне приладдя (пенали, зошити, фарби, олівці, пластилін, альбоми, кольорові олівці та фарби та ін.) та передати нам або самостійно доставити потребуючим родинам.
  • фінансово – р/р № UA233253210000026005053745185 в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО банку 325321 ЄДРПОУ/ДРФО 35047215

Ми також відкриті до зустрічних пропозицій. В свою чергу гарантуємо звітність, згадки про вашу соціальну відповідальність та підтримку родин в соціальних мережах, а також щирі подяки родин, яким ми спільно допоможемо.

Якщо в Вас виникнуть питання, буду рада відповісти Вам особисто, також більше про нашу діяльність можна дізнатись з соцмереж https://cutt.ly/Jpza3Q1