Хто в "Мишеняткову абетку" буде грати, той книги зможе сам читати!

Хто в

Під таким гаслом відбулося у нашій бібліотеці свято Грамотності для дошкільнят, які відвідують книжковий дитсадок "Левеня".

Нагадаємо, що у вересні відбулася презентація комп'ютерної гри Мишеняткова абетка та почала діяти навчально-ігрова бібліотечна програма "Літерландія", за допомогою якої на інтерактивній дошці діти вивчають літери. Мишеняткова абетка дуже полюбилася нашим маленьким читачам.

Сьогоднішнє свято стало підсумком вивчення Абетки. Спочатку діти мали можливість називати літери без звукового супроводу, потім розгадували кросворд та самостійно вписували літери, які вже вивчили. 

Дітлахи потішили усіх присутніх прекрасними різдвяними віршами, 

танцювали та співали. 

Не обійшлося і без подарунків: яскраві кульки, розмальовки, магнітики із зображенням мишенятка Крутя і, звичайно, книги.

Навчальна програма "Літераландія" стала можливою завдяки нашим друзям та партнерам: ООО Імпульс, які розробили цю чудову гру для маленьких українців. Мишеняткова абетка стимулює дітей до навчання, підвищує інтерес до читання. А ми, бібліотекарі, активно використовуємо цей додаток у своїй роботі.

Саме завдяки програмі "Літерландія" наша бібліотека виборола престижну міжнародну премію EIFL-PLIP, яка вручається за інновації та підтримку грамотності в суспільстві.

 Кошти цієї премії підуть на подальше впровадження інновацій, а про нашу перемогу дізнається цілий світ!