Вони потребують нашої підтримки і тепла

Вже вкотре наші читачі - учасники гуртків "Паперові дива" та "Мальована книга" - дарують свої зусилля, талант і тепло сердець тим, кому зараз найважче і хто охороняє наш мирний сон на східних рубежах Україні у зоні АТО, - нашим воїнам-захисникам. 

Одне із занять в оригамі-студії "Паперові дива" юні умільці на чолі із наставницею Оксаною Федевич присвятили виготовленню патріотичних конвертів, у які згодом маленькі художники - вихованці гуртка "Мальована книга" (керівник - Ольга Баклан) - вклали свої малюнки. 

Проте дітлахи, виготовивши подарунки для наших Героїв, вирішили разом із дорослими прийти до пам'ятника Королю Данилу, де волонтери збирають пожертви на потреби АТО, й особисто передати свої вироби нашим солдатам. 

Кожен з дітей вклав у свій конверт і малюнок не лише уміння, старання, талант, але й часточку душі і серця, у яких живе незгасна віра в нашу перемогу і у те, що ці дитячі малюнки-обереги зігріють, підтримають, підбадьорять наших захисників і зайвий раз нагадають їм, що в них вірять, їх люблять і чекають з перемогою додому - живими й неушкодженими.

Цікавий творчий процесТакі от конверти і малюнки відправили наші студійці захисникам ВітчизниХудожниця Ольга Баклан зі своїми вихованцями з гуртка «Мальована книга»Цікавий творчий процесБіля пам’ятника Королю Данилу наші читачі передали волонтерам свої роботи для воїнів у зоні АТОБіля пам’ятника Королю Данилу наші читачі передали волонтерам свої роботи для воїнів у зоні АТО