Усі - на LEOпікнік!

У четверговий сонячний день наші бібліотекарі та читачі вирушили на перший LEOпікнік. Усе було, як на справжньому пікніку: постелене на траві покривало, канапки, компоти, гарне спілкування на мальовничій галявині навпроти Львівської облдержадміністрації. Оскільки наша цьогорічна літня програма присвячена книжковим євромандрам, то й ми теж "пікніково" мандрували Європою.

Талісманом нашого LEOпікніка став один з наймолодших наших читачів - дев'ятимісячний Лев. 

А помандрували ми до Італії - батьківщини Карло Коллоді, автора славнозвісного Пінокіо. Чимало знавців пригод дерев'яного хлопчика виявилося під час вікторини "Довгоносий Пінокіо". Усім діткам так сподобалося спілкування на галявині, що ми вирішили продовжити наш пікнік і, одягаючи по черзі на голову лев'ячу шапку, кожен розповідав про свою улюблену книгу. А на завершення наші читачі прикрасили асфальт чудовими малюнками. Наступний пікнік вже зовсім скоро – у четвер о 12.00 годині.

«Пікніково» мандруємоТалісман LEOпікніка – дев’ятимісячний ЛевНаш курс – Італія! Шукаємо ПінокіоНаш курс – Італія! Шукаємо Пінокіо«А моя улюблена казка!..»Прикрасили асфальт своїми малюнкамиДружна команда «мандрівників» з килимками й канапками