#ЩедрийВівторок

#ЩедрийВівторок

Хочете зробити ДОБРО і не знаєте як? У нас є ідея

Долучайтеся до міжнародної акції "Щедрий Вівторок" разом з Леотекою та Українська бібліотечна асоціація - подаруйте книги для бібліотеки.

А ми, до 30 листопада 2021 р., в рамках Акції будемо розміщувати пости про отримані в подарунок книги під хештегом #ЩедрийВівторок.

30 листопада зберемо на сторінці нашої бібліотеки фото-історії про подаровані книги під хештегом #ЩВБібліотеки.

За підсумками Акції буде створено відео ЩедріБібліотеки, яке на всю Україну повідомить про добродіїв, а нашу бібліотеку, буде занесено на офіційну Карту Добра

І трішки історичних фактів для довідки:

GivingTuesday — міжнародний благодійний рух, який є частиною #GivingTuesday. День, який надихає мільйони людей робити добрі справи та популяризує культуру благодійності.

#ЩедрийВівторок не має конкретного формату чи плану дій. Кожна людина, організація чи бізнес можуть втілити в життя власну ідею, проєкт або захід. Це стимулює креативність та надихає генерувати нові ідеї.

У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday завдяки ініціативній групі у складі Zagoriy Foundation Фонду родини Загорій, Таблеточки Благодійного фонду «Таблеточки», Клуб Добродіїв , а також Український форум благодійників.