Перемога львівської бібліотеки

11 квітня 2011 р. у Національному центрі «Український дім» у Києві відбувся Ярмарок інноваційних бібліотечних послуг та електронного самоврядування. Співорганізаторами події виступили Міністерство культури України, Програма «Бібліоміст», Українська бібліотечна асоціація, Програма сприяння Парламенту ІІ (PDP ІІ) Агенства США з міжнародного розвитку (USAID), а також відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні, компанія та компанія Мicrosoft.

Свої здобутки відвідувачам ярмарку, представникам влади, депутатського корпусу, колегам-бібліотекарям, представили 40 найкращих бібліотек України. Приємно відзначити, що у число кращих українських бібліотек увійшла Львівська обласна бібліотека для дітей.

Інноваційний проект бібліотеки – навчально – бібліотерапевтичний центр «Ковчег» посів І місце в конкурсі проектів у номінації «Інновації бібліотек щодо надання соціальної допомоги вразливим верствам населення». Партнерами в реалізації проекту виступають видавництво Грані – Т, Львівська школа – інтернат №2, письменниця Оксана Думанська та польський бібліотерапевт Броніслава Вознічка-Парузель.

Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко вручив бібліотеці грамоту, і цінні призи – сканер і книги для поповнення бібліотечного фонду.