Наші ялинки - справжні "родзинки"!

Наші ялинки - справжні

Традиційно, напередодні новорічно-різдвяних свят, кожний відділ нашої бібліотеки прикрашає своє робоче місце ялинкою. І далеко не завжди це - зелена красуня. Це може бути і ялинка, зроблена зі старих методичок, як у науково-методичному відділі, 

чи контур ялинки, зв'язаний гачком заступником директора Надією Кіндрись з іграшками-витинанками на зимову тематику на дошці нагадувань у кабінеті директора і заступника,

чи така от плетена із лози і прикрашена сухофруктами й горіхами ялинка в Інтернет-центрі.

Данину традиціям прикрашати справжні (хай навіть штучні) зелені ялинки віддали інші відділи, але у кожному зелена красуня - оригінальна і неповторна. 

Ось ялиночка з мініатюрними книгами-прикрасами у відділі обробки і комплектування літератури.

 А бібліографи у якості ялинкових іграшок повісили рекомендовані списки літератури зимової тематики. 

Читальний зал прикрашає ялинка, на якій - вироби юних умільців оригамі-студії "Паперові дива", 

старший абонемент - ялинка з різнокольоровими шишками, 

а відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів його працівники вирішили прикрасити ялинкою, на якій "іграшки" - рукавички, дзвіночки, черевички, вишиті їхніми руками.

 Креативно дівчата оформили і ялинку на своєму абонементі - вона складається з фотографій читачів.

У коридорі біля гардеробу - "висяча" ялинка.

Такі ось у нас ялиночки - різноманітні, цікаві, неповторні. Такі, як і наші читачі, яких ми щиро вітаємо з прийдешнім роком Мавпи і різдвяними святами! Хай рік 2016-ий принесе в Україну мир, а нам - багато радості, позитиву, удачі, натхнення і, звісно, багато-багато нових цікавих книжок!