Мандрівки "Бібліотеки Малого Лева". Тур сьомий. Пустомитівщина

Поїздка з письменницею Галиною Вдовиченкоз її новою книгою для дітей "36 і 6 котів" і "Видавництвом Старого Лева" у рамках партнерського проекту принесла море задоволення і позитивних емоцій як нам, так і дітлахам-читачам бібліотек сіл Ставчани, Містки і міста Пустомити. Учні 1 - 4 класів, які прийшли на зустріч у селі Ставчани, наввипередки розповідали, скільки котів є у них вдома і яких вони мастей.

Галина Вдовиченко знайомила дітей зі своїми котами - героями нової книги, відповідала на запитання і потім давала автографи. У селі Містки розіграли міні-виставу за епізодом з книги, де діти виступили у ролях котів. Після закінчення презентації дітлахи обступили стіл із книгами і не лише переглядали їх, але й купували.

В Пустомитах нас чекали у актовому залі Народного дому (бо приміщення бібліотеки не вмістило б усіх охочих поспілкуватися з улюбленою письменницею), де було оформлено виставку із персонажів книжок Галини Вдовиченко, і були підготовлені "прапорці" із запитаннями до неї. І тут, як у Містках, розігрували сценку за уривком із книги, і охочих спробувати себе у ролі котів було більше, ніж самих персонажів книги...

До Львова їхали піднесені й окрилені, а у Галини Вдовиченко з'явилося кілька цікавих ідей щодо продовження "...котів". І ми уже з нетерпінням чекаємо наступної поїздки до Буська.