Література як мікстура

Література як мікстура

Багато хто любить читати вранці, насолоджуючись ароматною кавою та передчуттям нового гарного дня! А як зробити такі ранки ще кращими знає Olya Serkis :

"Доброго ранку!

Про цю книгу потрібно розпочинати говорити лише з такого вітання.

А ще, я вирішила розпочати цей допис з цитати: "Перший крок на шляху до мети - вирішити, що ви не стоятимете на місці"... Її прочитала в книзі "Чудовий ранок. Як не проспати життя", про яку хочу Вам і розповісти.

Це вже не перша моя книга по самовдосконаленню, чесно кажучи, їх були десятки. І при нагоді деякі я перечитую по два рази. Але цього разу я вже вирішила перейти від теорії до практики.

Цю книгу написав бізнесмен і автор світових бетселерів Гел Елрод. У 20 років потрапив в аварію, де зламав 11 кісток і впав у кому. І попри це все, день коли це трапилося, він вважає "найщасливішим". Бо саме через цю ситуацію і інші, він змінив своє ставлення до життя: він збагатився досвідом, що дало йому змогу стати тим, ким він став, жити так, як він завжди хотів.

І ця книга про те, як правильно проведена перша година після пробудження може змінити настрій на цілий день, і потім вже змінити життя. Автор пояснює, чому кнопка вимикання будильника небезпечна; а все тому що, щоразу натискаючи її, ви фактично визнаєте, що не хочете прокидатися й проживати власне життя.

Тому рекомендується займатись саморозвитком саме після пробудження. І навчить це робити без складних зусиль. Ви будете встигати значно більше виконувати справ, ніж могли до того, якщо встанете на годину раніше.

"Чудовий ранок" роз'яснить найскладніше і найважливіше завдання в історії людства - відкинути виправдання і відмовки (втомились, немає часу, забули) й докласти максимальних зусиль для того, щоб створити життя, якого ви варті і якого прагнете - без обмежень, яким живуть не дуже багато людей.

Але наше життя само не стане таким. Його потрібно "налаштовувати", можливо, і методами наведеними в книзі. Ці прості методи можуть бути такими дієвими. Спробуйте! Гел не переконує, що все буде просто і швидко. Ні! Він заохочує спробувати, прожити за його методом всього місяць. І нічого не треба боятись: невдачі не буде - в будь-якому разі ви чогось навчитесь, ростимете, розвиватиметеся і ставатимете кращою версією себе.

Зрештою будь-яка книга - це не лише те, що дає автор. Тут потрібна взаємодія і автора і читача, і багато залежить від останнього. Хтось візьме одне, хтось інше, хтось мало, хтось багато.
Але запам'ятайте, що життя починається щоранку".