До уваги батьків і дітей, журналістів і усіх небайдужих!

До уваги батьків і дітей, журналістів і усіх небайдужих!

13 квітня о 17.00 год. у нашій бібліотеці відбудеться зустріч з головним епідеміологом департаменту охорони здоров'я ЛОДА Наталією Тимко.

Захід відбудеться за підтримки Ротарі в рамках програми "Батьки за вакцинацію" на тему: «Імунізація у питаннях та відповідях».

Також, крім корисного спілкування, батьків та дітей очікує дивовижний виступ відомого ілюзіоніста Віктора Кочергана.

Вхід вільний, за реєстрацією: https://goo.gl/5MEgS5.

Запрошуємо представників преси відвідати захід та висвітлити основні тези зустрічі. Адже питання вакцинації – це не лише здоров’я та захист наших дітей, але й невід’ємна частина національної біологічної безпеки України. Сподіваємось на вашу підтримку.

У сучасному світі надлишку джерел інформації іноді дуже складно знайти дійсно достовірні дані. Особливо це стосується сфери медицини. Але ж саме в цій області, як ні в якій іншій, найменша помилка може коштувати життя людини, життя дитини.

Громадська організація «Батьки за вакцинацію» об’єднує свідомих батьків, які відповідально ставляться до здоров’я дітей та розуміють значення вакцинації у формуванні імунітету кожної людини.

Головною метою Організації є попередження інфекційних хвороб через забезпечення загальної доступності імунізації. За ініціативою ГО «Батьки за вакцинацію» проводяться зустрічі в містах України з найкращими спеціалістами та експертами з вакцинації.