Чи "У кожного є Бабуся"?

Чи

Тиждень у нашій бібліотеці почався із надзвичайно цікавої зустрічі з відомою львівською письменницею, лауреатом Національної премії ім. Тараса Шевченка Галиною Пагутяк та письменником і видавцем Василем Габором.

За "круглим столом" зібралися ті, хто любить читати, не уявляє свого життя без мандрів і, звісно, обожнює братів наших менших - котиків, песиків, щуриків...

Власне, про дружбу і взаємовиручку цих трьох тваринок, про їхні пригоди і пошуки Бабусі нова книга Галини Пагутяк "У кожного є бабуся".

Письменниця зачитала початок цієї книги і розповіла про те, що написане - майже автобіографія, адже пані Галина надзвичайно любить тварин і не може пройти повз бездомне кошеня.

Якось у її оселі мешкало аж... 13 котів! Співчуття до безпритульних тваринок проявляє і донька пані Галини Лада, яка теж врятувала не одну живу душу.

З цікавістю і захопленням Галина Пагутяк розповідала про свої мандрівки і подорожі, про неймовірні випадки, які траплялися з нею у мандрах. Звісно, багато що із цих пригод лягло в основу не однієї книги письменниці.

Наші читачі теж розповідали про своїх домашніх улюбленців і про те, де встигли побувати і що побачити, мандруючи з батьками чи друзями.

Василь Габор ознайомив присутніх з новинками і цікавинками "Приватної колекції", яку він видає, наголосивши, що Галина Пагутяк - одна з улюблених його письменниць...