Тетяна Вергелес про "...грішну журналістику", уміння залишатися собою, "плюси" і "мінуси" соцмереж...

Тетяна Вергелес про

Посмакувати смачної "Літературної кави по-львівськи" разом зі студентами-журналістами завітала відома журналістка, головний редактор ЗІКу Тетяна Вергелес.

У щирій і відвертій розмові пані Тетяна розповіла про "підводні" течії професії журналіста, про свої зустрічі і спілкування з відомими людьми (Анатолій Горчинський, Олег Тягнибок, Юлія Тимошенко, Тарас Чорновіл, Іван Плющ та багато інших), про підготовку до інтерв'ю, про "залежність" від соцмереж, про своїх віртуальних і реальних друзів. А ще відкрила секрет, як видаляти із френдів небажаних людей. 

"Серед моїх друзів не може бути українофобів", - зазначила журналістка. Також розповіла про своє дитинство ("Я була хуліганкою"), про установки ("У восьмому класі спробувавши курити, я дала собі слово, що ніколи не візьму до рук цигарки, і цю установку я виконала") і про найважче у журналістиці - залишатися собою, уміти "відфільтровувати" правдиву інформацію від брехні.

Студентів цікавило, чому книга, яку написала Тетяна Вергелес, називається "Моя грішна журналістика", чи варта будь-яка ідея людського життя, чи не було бажання припинити роботу над книгою, як обмежити свою залежність від соцмереж...

Відповіді нашої гості були щирими і вичерпними.

На завершення зустрічі Тетяна Вергелес сказала, що насправді мрії збуваються, але, як правило, вони збуваються не зовсім так, як ми мріяли...