Наталія Балюк: "Газета має бути, як хороший сімейний обід"

Наталія Балюк:

Cьогодні гостями нашого проекту "Люди, що читають: літературна кав'ярня" були головний редактор газети "Високий Замок" Наталія Балюк та журналіст Іван Фаріон.

 Як справжні гості, вони прийшли не з порожніми руками, а принесли чимало газет, журналів-додатків, календарів...

Наталя Балюк розповіла про те, як газета готується до випуску, які теми планують на перші шпальти, з якими цікавими людьми спілкуються журналісти, кого запрошують у Центр політичних досліджень "Високого Замку"... 

Презентувала головний редактор і додатки до газети, які користуються великим читацьким попитом: "Добра кухня", "Життя і жінка", "Історії кохання"... "Газета має бути, як хороший сімейний обід, - зазначила Наталя Балюк, - у ній має бути все: і перше, і друге, і випити, і закусити, і десерт, щоб його могли смакувати усі члени родини".

Іван Фаріон поділився найцікавішими темами, над якими працював, а також, звідки беруться ідеї і цікавинки для майбутніх матеріалів.

 Приводив приклади, як його матеріали часто допомагали людям, а інколи були випадки, коли на журналіста подавали до суду...

Наші гості відповідали на запитання читачів про конкуренцію, журналістську етику, про цікавих людей, з якими зводило журналістське життя.