середу, 13 квітня 2016 р.

Книжки з порадами для панночок та панянок


   
  Правда ж, що дівчатка прагнуть почуватися та виглядати гарно, особливо, коли приходить весна - гріє лагідне сонечко, щебечуть пташки та розквітають квіти? Тому я попросив своїх помічниць, яким довіряю, і які тямлять у цьому значно краще, ніж я, підготувати книжки для чарівних маленьких панянок. Упевнений, що кожна дівчинка у цих виданнях знайде та прочитає саме те, про що хотіла дізнатися.


Щербаченко, Тетяна. Панночка : книга дівчинки XXI століття: для дівчат 7-14 р. - К. : Країна мрій, 2006. - 525 с. : іл.
Улюблена з дитинства лялька назавжди залишається для панни рідною. Чи здатна книжка разом із дівчам подолати всі шляхи становлення індивідуальності, емоцій, почуттів, знань, вроди, побутових навичок? Так, коли йдеться про книжку-подругу, яка відповість на запитання дівчинки, що росте. 




Караванська, Оксана. Стильна книжка для панянки / мал. А. Стефурак. - Львів : Видавництво Старого Лева, 2015. - 143 с. : іл.
Як доречно одягнутися на дискотеку, весілля, до школи, з чим носити вишиванку і як використовувати правильно аксесуари? Як додати шарму своєму образу і водночас почуватися невимушено? Чи мусять кольори торбинки та взуття бути ідентичними? Чому не варто зловживати косметикою, якщо ти – дівчинка-підліток? На ці та інші дівочі запитання відомий модельєр Оксана Караванська дає відповіді у своїй «Стильній книжці для панянок». А водночас розповідає про цікавинки з історії моди та кумедні епізоди власного дитинства. 



Дівчинка на всі 100% : настільна книга юної леді / уклад. Н. В. Зотова, Є. О. Житник; заг. ред., доп. Є. Житник. - Х. : Школа, 2011. - 314 с. : іл.
Що цікаво знати дiвчинцi-пiдлiтку? Як стати впевненою в собi, завжди бути у доброму гуморi, як обирати друзiв, без проблем спiлкуватися з батьками? Що потрiбно робити, щоб стати вихованою, витонченою i, безумовно, привабливою i бажаною у будь-якiй компанiї? На цi й багато iнших питань, пов'язаних iз формуванням особистостi, дає вiдповiдь ця книга.




Тільки дівчата. 100% / автор тексту Д. А. Руйє. - К. : Махаон-Україна, 2010. - 432 с. : іл., фотогр. - (Енциклопедія сучасної дівчини).
У книжці не знайдете нудних докорів і нотацій. Таку подругу кличуть на допомогу і коли справи щонайгірші, і коли все чудово, адже вона допомагає стати саме такою дівчиною, якою кожна мріє бути! У цій книжці немає відповідей на всі запитання, але вона може допомогти зробити важливий крок, просто полюбити життя і стати впевненішою.




Ідеальна панночка : книга для сучасних дівчат / ілюстр. Ю. Радич-Демидьонок ; гол. ред. В. Александров. - К. : Країна мрій, 2014. - 416 с. : іл.
Взірець досконалості — саме це означає слово «ідеал». Бути ідеальною ой як непросто, адже для цього треба повсякчас над собою працювати! Аби полегшити собі цю роботу, можна скористатися порадами з книжки, і бодай на крок наблизитися до свого ідеалу. 






Як вижити, якщо ти дівчинка ? / авт. тексту Е. Рігон, Б. Коста-Прадес ; пер. з фр. А. Кабалкін. - К. : Махаон-Україна, 2008. - 128 с. - (Секрети супердівчинки). 
Знані психологи, котрі займаються проблемами підлітків, дають дівчатам розумні і конкретні поради, які допоможуть подолати труднощі - і прості, і складніші. Так, дорослішати не завжди просто - але тут є прості ідеї для того, щоб бути дівчинкою і не знати турбот.





Вам сподобались ці книжки? Можете взяти їх у бібліотеці

1 коментар:

  1. Ми з сином також любимо читати дитячі журнали, наприклад Пізнайко, так ми весело проводимо час. Журнал справді хороший, в ньому багато цікавих ігор, завдань на розвиток логіки у дитини, та в кожному випуску настільна гра. Раджу!

    ВідповістиВидалити