вівторок, 17 квітня 2018 р.

Декор книгами

У кожного із нас вдома є книги. Часто їх назбирується так багато, що виникає питання, як розмістити їх таким чином, щоб вони не займали багато місця і, водночас, прикрашали інтер'єр. Для того, щоб використовувати книги в якості декору, необов'язково перетворювати свій будинок у бібліотеку, інколи достатньо декількох примірників, у потрібному місці.
Пропоную вам ідеї, які зроблять вашу оселю оригінальною та затишною. 

Якщо у вашій колекції не багато книг, чудовим варіантом буде їхнє розподілення за кольором. Розставте на полиці книги від темних до світлих кольорів. Також, ви можете самостійно пофарбувати, або оформити книжки яскравими обкладинками.

Якщо у вас дуже багато книг, можна облаштувати книжкову стіну.

Цікавим варіантом буде створення асиметричних книжкових полиць та шаф.

Паперові книги, які відслужили свій вік і вже не актуальні, часто стають непотрібним домашнім вантажем. Їх не варто викидати, оскільки це ціле поле для творчості. Із книг можна створити неймовірні стильні вироби, усе залежить від вашої фантазії.

Шафи можна зробити і з самих книг.

Декорування стіни. Якщо у вас є старі книги із жовтими сторінками, їх можна розфарбувати аквареллю та створити ретро стиль.

Можна зробити полиці із книжок, склеївши їх між собою, і прикріпити на стіні.

Із непотрібних книг можна створити своєрідні предмети інтер'єру: нестандартну скатертину на стіл, шкатулку із книжки та навіть міні-горщик для рослин.
 

У книжці можна зробити отвір, який буде основою для горщика.

Шкатулка із книг стане в нагоді для зберігання цінних дрібниць.

Яскравим предметом декору можуть стати квіти в коробці-книзі.

Столик з книг. Цей оригінальний столик стане справжньою перлиною інтер’єру.

Книжковий годинник

Абажур з книг - це варіант для тих, хто готовий використовувати старі книги для краси. Склеєні таким чином сторінки перетворяться на прекрасний об’ємний абажур.

Декоруйте! Фантазуйте! Імпровізуйте! Зробіть вашу оселю красивою і затишною!

Немає коментарів:

Дописати коментар