середу, 17 лютого 2016 р.

Читаємо художню літературу англійською



Як ви вже, мабуть, здогадалися, сьогодні ми з вами будемо читати про тварин. 
Про їхню особливу дружбу з малюками та без перебільшення неймовірні пригоди. Готові? Тоді розпочинаємо!

Бібліотечний лев
   Ось книга, яку із задоволенням читають та переказують нам читачі. Вона стала найпопулярнішою серед усіх видань англійською мовою. Можливо, тому, що  мовби написана про нашу бібліотеку і нашого лева.
  Отож, що робити, коли до бібліотеки приходить лев, і як розповісти йому про бібліотечні правила? Як змусити його поводитися чемно? А, може, це не обов'язково? Чудова розповідь про самотність, прийняття та дружбу. І, звичайно ж, про бібліотеку - теплу, сучасну та гостинну.






Дракон Метью
   Метью не може повірити своїм очам! Сторінки його улюбленої книги, яку мама читала на ніч, починають таємничо підсвічуватися зеленим кольором. Раптово вони розгортаються і там з'являється маленький зелений дракон із чарівними золотими кігтиками. Аж тут хлопчик Метью стає таким маленьким, як і він! Удвох вони вирушають боротися із жахливим котом, що живе по сусідству. Перед світанком Метью вилітає на крилах свого нового найкращого друга. Високий політ над хмарами з сотнями інших красивих драконів - це пригода, яку неможливо забути.




Плюшевий кролик
   Це - казкова притча про переродження і таємничу силу любові. Магія почуттів малого хлопчика перетворює улюблену плюшеву іграшку на справжнє живе кроленя. А що трапилося з ним далі - прочитаєте у книзі. Крім того, у виданні - чарівні акварельні ілюстрації.



   Правда ж, вам сподобалися ці герої? Ще більше книжок я підготую для вас наступного разу. Пишіть мені, про кого ви хотіли б читати. Я чекатиму. До зустрічі!

1 коментар: