Зустріч з легендарним львівським футболістом Ігорем Кульчицьким

23 квітня о 13.00 год. у рамках проекту «Котим’ячик» відбудеться зустріч з легендарним львівським футболістом, колишнім гравцем ФК «Карпати», чемпіоном СРСР 1969 року, заслуженим майстром спорту СРСР Ігорем Кульчицьким, який презентуватиме також книгу, написану у співавторстві з журналістом Юрієм Назаркевичем, «Карпати»: рік за роком». У вас є унікальна можливість, прийшовши на зустріч, поспілкуватися з легендою вітчизняного футболу і задати запитання нашому гостеві.

23 квітня у бібліотеці відбулася зустріч наших читачів – учнів Львівського училища фізичної культури – із легендарним футболістом, колишнім капітаном ФК «Карпати» Ігорем Кульчицьким, «Кулею», як його називали вболівальники, який у складі рідної команди став чемпіоном СРСР1969 року і підняв над головою чемпіонський кубок.

Унікальний гравець, який був корисним на полі як у якості нападника,так і на місці півзахисника, футболіст, який був у першому ешелоні кращихгравців колишнього СРСР, Ігор Кульчицький мав великі перспективи. Його запрошували у провідні команди країни, але він залишився вірним рідномуЛьвову і команді «Карпати».

Наш гість не лише гортав цікаві сторінки своєї біографії, але й відповідав на запитання, розповідав про свою діяльність після того, як пішов з великого спорту. Маючи великий досвід викладацької і тренерської роботи та спілкування з юними спортсменами, пан Ігор свою розповідь збагачував виховними моментами, як-от: «Потрібно вчитися, здобувати освіту. Футбол –це не все життя. Ви можете отримати травму чи ще якісь причини примусять вас піти з великого спорту, і, не маючи освіти, вам важко буде знайти себе замежами спорту…»

Ігор Кульчицький презентував також свою книгу, написану успівавторстві із журналістом Юрієм Назаркевичем, «Карпати» - все моє життя».

Майбутні футболісти під час цієї зустрічі довідалися багато нового йцікаво не лише про легенду львівського футболу Ігоря Кульчицького, але й проінших футболістів, про улюблені «Карпати», про історію Чемпіонатів Європи.