Ювіляр жовтня Богдан Стельмах в гостях у "Літературної кави по-львівськи"

Відсвяткувавши 2 жовтня свій 70-річний ювілей, відомий поет, драматург і громадський діяч Богдан Стельмах завітав до нашої бібліотеки, де у рамках проекту "Літературна кава по-львівськи" відбулася його творча зустріч із читачами.

Богдан Михайлович ділився спогадами про дружбу і творчу співпрацю з видатними композиторами Володимиром Івасюком та Ігорем Білозіром, а також з  режисерми й акторами провідних театрів України, на чиїх сценах були поставлені його драматичні твори. Презентував ювіляр свій авторський потрійний компакт-диск із піснями на його тексти. Залюбки читав поет свою лірику - інтимну, пейзажну, громадянську...

Окрасою вечора став виступ музичного колективу "Стерео-бенд" у складі Наталії Садовської-Харачко, Романа Діжака та Назара Папіжа, які виконали пісні на слова нашого гостя "Перший сніг", "Розпитаю про любов" та "Весільний марш".

Прихильники творчості Богдана Стельмаха привітали ювіляра букетом троянд і побажали щасливої творчої долі, натхнення та вдячних читачів.

Гість «Літературної кави по-львівськи» Богдан СтельмахБогдан Стельмах читає свої віршіПісні на тексти Стельмаха співає гурт «Стерео-бенд»Автографи на згадку