ХХІІ Форум видавців у нашій бібліотеці: день перший

ХХІІ Форум видавців у нашій бібліотеці: день перший

Отож, ХХІІ Форум видавців у Львові стартував! А в рамках Форуму розпочався марафон презентацій і творчих зустрічей і у нашій бібліотеці. Пропонуємо Вашій увазі фоторепортаж першого дня форумських "перегонів".

Відлік презентаціям розпочала відома львівська письменниця Оксана Сайко,

 яка презентувала свою нову книгу "До сивих гір", що вийшла у видавництві "Піраміда".

Естафету підхопило "Видавництво Старого Лева", яке презентувало книги Франсуази Барб-Галль "Як розмовляти з дітьми про мистецтво" і Жанни Слоньовської "Дім з вітражем" (модератори - Лариса Лугова, Катерина Міхаліцина, Оксана Думанська). 

До десятикласників ЗСШ №8 завітав письменник Богдан Дячишин, який розповідав юнакам про те, чому від читання залежить наше майбутнє.

Наймолодші читачі мали нагоду зустрітися з письменником і видавцем Іваном Андрусяком, який розповів про історію написання книги "Сорокопуди, або Як Ліза і Стефа втекли з дому", що вийшла у видавництві "Час Майстрів", 

 згодом на малюків чекала зустріч із директором цього видавництва, який презентував книгу Сергія Козлова "Їжачок у тумані".

Завершили перший день читацько-письменницького марафону Мар'яна і Тарас Прохаськи, які презентували свою нову книгу "Як зрозуміти козу" ("Видавництво Старого Лева").