Визначені переможці обласного етапу конкурсу «Найкращий читач України - 2014»

Ось і завершився 3-й обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України - 2014». Цим заходом бібліотека відкрила Всеукраїнський тиждень дитячого читання, який традиційно проводиться у всіх бібліотеках нашої країни під час весняних канікул.

Позаду залишились хвилювання, дні підготовки та сам день напруженої, але приємної боротьби. За роки свого існування конкурс набув неабиякої популярності серед юних книголюбів,  і уже багато років поспіль у нашій бібліотеці відбуваються обласні тури цього надзвичайно цікавого читацького марафону.  Цьогоріч , 26 березня Львівська обласна бібліотека для дітей гостинно прийняла 52-х учасників майже з усіх районів нашої області (серед них:  19 читачів 6-х класів, 18 – 7-х класів та 15 учнів 8-х класів).

Кожен, хто виборював звання «найкращого» гідні відзнаки, але все ж таки, з невеликою різницею в результатах визначено 3-х головних переможців, які здобули найбажаніший приз – поїздку на Міжнародний фестиваль дитячого читання «Книгоманія ». Переможцями стали:

  1. Паращак Христина – учениця 6-го класу з с. Кульчиці Самбірського району
  2. Саган Юлія – учениця 7-го класу з м. Городок, Городоцького району
  3. Лісовець Віталій – учень 8 класу м Буськ, Буського району.

Крім того журі відзначили ще 3-х учнів у номінації «Найкращий читацький щоденник», а саме Ірину Лех, Ольгу Кузимко та Павла Запотічного. Переможці були нагороджені відзнаками, а також отримали подарунки від Львівської обласної бібліотеки для дітей та ГО «Форум видавців».

Набравшись неповторних вражень, набувши досвіду конкурсної боротьби трохи втомлені, але щасливі учасники поїхали додому, аби розповісти тим, кому не пощастило потрапити до числа найкращих читачів, як це прекрасно, корисно і круто – бути учасниками неймовірно цікавих конкурсів і мати можливість відвідати міжнародний фестиваль, де все починається знову і ще більш цікаво – з новими зустрічами, враженнями, друзями…

Тож, до нових зустрічей, друзі!