Смачне кавування-спілкування з Павлом Табаковим

Омріяна і запланована уже давно зустріч з улюбленим співаком чи не всього нашого колективу і багатьох читачів Павлом Табаковим нарешті відбулася! Дехто з особливо палких його прихильників прийшов задовго до визначеного часу, але хвилини очікування були заповнені переглядом відеокліпів Павла Табакова.

У рамках проекту "Літературна кава по-львівськи" відбулося цікаве, змістовне й невимушене спілкування. Усіх присутніх приємно вразив той факт, що безпосередній і щирий переможець телепроектів "Шанс" та "Голос країни", успішний співак, композитор, аранжувальник Павло Табаков абсолютно позбавлений притаманної багатьом його колегам "зіркової хвороби". На запитання про таємниці творчості, про своє розуміння щастя, про читання, виховання дітей, про те, як працювалося у "Голосі країни" з тренером Діаною Арбєніною, Павло відповідав відверто й вичерпно. Наш гість був приємно здивований не лише кількістю присутніх фанів, але і їхніми знаннями щодо своєї  творчості, адже, окрім традиційних питань-відповідей та відеоряду на екрані, була й невеличка вікторина, беззаперечним переможцем якої стала учениця ЗОШ №62 Надія Лехнюк.
У подарунок дівчина отримала диск Павла Табакова "Мій світ" з автографом. До слова, кілька дисків співак подарував і нашій бібліотеці. Під завісу "кавування" Павло виконав пісню Шарля Азнавура "Вічна любов", акомпануючи собі на фортепіано. На згадку про теплу зустріч у бібліотеці наш гість отримав маленьке піаніно, виготовлене руками наших юних умільців з оригамі-студії "Паперові дива" і шоколадний мікрофон. Наші читачі й бібліотекарі ще довго не відпускали улюбленого співака, беручи у нього автографи й фотографуючись на згадку про теплу зустріч за філіжанкою смачної "Літературної кави по-львівськи".

Гість «Літературної кави по-львівськи» – Павло ТабаковГість «Літературної кави по-львівськи» – Павло ТабаковПереможниця вікторини за творчістю П. Табакова Надя ЛехнюкПавло Табаков співає «Вічну любов» Шарля АзнавураАвтографи від улюбленого співака отримали усі присутніАвтографи від улюбленого співака отримали усі присутніФото на згадкуФото на згадку