Нові друзі - нові подарунки!

Нові друзі - нові подарунки!

Приємно, коли нові знайомства переростають не лише у теплі стосунки, але й дружбу. З 1 по 4 березня у смт Славсько Львівської області проходила VI Всеукраїнська конференція «Сучасна бібліотечно-інформаційна безперервна освіта: європейські орієнтири», учасниками якої, крім українських бібліотекарів, були ще й бібліотекарі з Молдови, Білорусії та Литви. Литовські колеги за ці дні двічі відвідали Львівську обласну бібліотеку для дітей. Ці теплі зустрічі поклали початок справжній дружбі.

Литовські бібліотекарі активно долучились до акції УБА і передплатили газети для мешканців "сірої зони", а читачам нашіої бібліотеки подарували книги.Тобто, литовська делегація залишила гроші (500 грн.) з побажаннями зробити гарний подарунок читачам бібліотеки, а ми виконали це побажання: придбали книги литовських авторів, аби читачі мали змогу ближче знайомитися з літературою наших щирих друзів.

Дякуємо за чудовий подарунок колегам-бібліотекарям з Литви! Дякуємо, друзі!-Аčiū draugai! (якшо шо - це гугл перекладав :))