середу, 1 березня 2017 р.

Котоманія у бібліотеці

Кажуть, що зараз на Землі живе близько півмільярда домашніх кицьок. А скільки їхніх копій було сьогодні, 1 березня, у нашій бібліотеці, ми навіть не знаємо. І книжок про них, які ми підготували для наших читачів, теж не злічити... 




  Що ж відбувалося в нас у Всесвітній день кішок? 
  Було захопливе читання оповідання Оксани Думанської  "Лариса й Архімед" про дівчинку та її любов до кошенят, головною героїнею якого є сама директор Лариса Анатоліївна, котра також розповіла про своїх домашніх улюбленців, поділилася своєю мрією завести кота в бібліотеці та навіть запропонувала дітям придумати йому кличку!





Українська письменниця Оксана Думанська розповіла малюкам про котів та їхніх власників, котрі її надихали,  підписала для дітей книжки та пригостила усіх своїм смачнющим свіжовипеченим хлібом.




Водночас в інших залах проводились літературна гра "Хто живе в Мурляндії?" та вікторина "Знамениті коти і кішки" , де також зібралося багато охочих позабавлятися й повідгадувати.



На абонементі можна було не тільки закінчити "котячу" приказку, а ще й отримати афоризм та цукерку в подарунок!


Дуже позитивним і, в якійсь мірі, навіть терапевтичним був майстер-клас із виготовлення аплікації-мозаїки "Кольорові коти":





А ще - спільний з дорослими майстер-клас із виготовлення веселих та яскравих паперових котиків:




Після цього для наших читачів була представлена літературно-музична композиція «Пригоди вусатих пухнастиків» від їхніх однолітків-акторів. 



Отож, не забудьте привітати своїх мурчиків з їхнім святом! Читайте про них, малюйте їх, і найголовніше - дбайте про них.


Немає коментарів:

Дописати коментар