Львівські школярі можуть виграти грант на інноваційне навчання

3920 0
Центр інноваційної освіти «Про.СВІТ» запрошує дітей віком 10-13 років взяти участь у конкурсі та отримати грант, що покриває вартість навчання на курсах. Викладання у «Про.СВІТ» відрізняється застосуванням нового підходу «blended learning», модель якого запозичена із Канади та США.
Фото: clarity-innovations.com

Фото: clarity-innovations.com

«Для нас це свого роду «навчання навпаки» - спершу дитина вдома знайомиться із теоретичною частиною: дивиться запропоновані вчителем відео, інтерактивні презентації, навіть грає ігри, а потім приходить на заняття, щоб застосувати отримані знання на практиці. Зустрічі у класі відрізняються тим, що на кожній з них присутній елементи гри, інтеракції учнів між собою», - розповідають організатори.

Діти зможуть спробувати себе у різних ролях, наприклад, міністрів, підприємців, фермерів, офісних працівників і спробувати самим запропонувати вирішення певної проблеми. 

Курси складаються із чотирьох основних блоків:

Світ науки -  діти разом із вчителями у форматі гри створять світ від давніх часів до сьогодні.

Світ підприємництва – робота в команді; «розберемось у персональних фінансах та створимовласний продукт у підприємницькій лабораторії, а також навчимось створювати для нього попит», зазначають організатори.

Світ мистецтва - можливість побачити красу та естетику навколо себе.

Світ і Я   - на основі набутих знань та завдяки роботі в команді учасники реалізують практичний міні-проект.

До 7 листопада 2014, 23:59 потрбіно надіслати на адресу [email protected] есе на тему «Яким я бачу світ у майбутньому?» (не більше 1 сторінки A4) або посилання на відео з своїми думками до 2 хв. Також потрібно написати мотивацію, для чого вам потрібен грант. Серед аплікантів буде обрано 5 дітей.

Оголошення результатів – 14 листопада.

Особлива увага буде приділятись дітям-переселенцям із зони АТО та сім’ям, які потрапили у скрутне фінансове становище. 

Місце проведення: навчальний корпус Українського Католицького Університету, Хуторівка 35а

Заняття – двічі на тиждень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!