"Гарбузовий" день у нашій бібліотеці

Сьогодні, 19 жовтня, у рамках Свята української книжки, у нашій бібліотеці пройшов під знаком гарбузовї родини. Валентина Шевченко влаштувала Бібліотечні посиденьки "Гарбузові витребеньки",

 під час яких наші читачі відповідали на запитання віктрини "Гарбузові цікавинки", 

здійснили природознавчу відеомандрівку Гарбузова родин запрошує",

 а також взяли участь у майтер-класі "Гарбузові смаколики",

 після чого пили чай зі смачними гарбузовими ласощами, зробленими власними руками.

Усе це відбувалося у читальному залі обслуговування учнів 5 - 9 класів.

...А тим часом на "молодшому" читальному залі теж вшановували гарбузову родину. Тут читали книгу Катерини Бабкіної "Гарбузовий рік".

 Видавництво Старого Лева, у якому вийшла книга, "оживили" її завдяки інтерактивному додаткуThe Pumkin's Year. Для цього потрібно завантажити додаток на планшет чи смартфон і навести його на обкладинку або на одну з ілюстрацій Юлії Пилипчатіної: кожна з них перетворюється на коротеньку анімацію, приправлену інтерактивними елементами - можна змусити Весосипедик рухатися, а Грака - каркати.

Не обійшлося і без майстер-класу. Під керівництвом нашої невтомної рукодільниці Надійки дітлахи виготовляли маленькі гарбузики з кольорового паперу.

Після такого насиченого і "смачного" дня, проведеного у бібліотеці, наші читачі, без сумніву, ще більше полюблять гарбуз і усіх його родичів.