"Джерельце" відсвяткувало 27-тий випускний

Вже вкотре учасники літературної студії "Джерельце" зі своїм незмінним керівником письменницею Марією Людкевич відсвяткували черговий випускний. 

Цьогоріч троє "джерельчан" - Андріана Поліщук, Ірина Ладика та Ксеня Кисиличин - закінчують школу і вступатимуть до вишів. Проте про "Джерельце", як і випускники попередніх років, обіцяють не забувати. Традиційно усі присутні вітали своїх друзів і бажали світлої дороги і правильного вибору майбутнього фаху, а також читали свої нові твори. Випускники теж "відзвітували" цікавим творчим доробком. 

Знані письменники Микола Петренко і Ярослав Камінецький та директор видавництва "Каменяр" Дмитро Сапіга - постійні гості на випускних "Джерельця", а це означає, що творчість юних їм цікава і близька.

Вони теж сказали чимало теплих слів на адресу студійців, а випускникам побажали ніколи не зупинятися на досягнутому і постійно шліфувати свою письменницьку майстерність. 

Отож, у "Джерельця" - канікули до вересня. А вже з нового навчального року ми знову чекатимемо юних поетів і прозаїків у нашій бібліотеці на засіданнях літературної студії.